Wendy bij de Ley

Project365 PRINTS in my webshop

Hi guys! I am so happy to tell you that the very first PRINT of my Project365
is now for SALE in my TICTAIL shop! Many of you asked me if the Originals are for sale but yet after the current Exhibition. So for the ones that are impatienced, take a look here!


*CURRENTLY AVAILABLE FOR PREORDER*
LIMITED- 10 PRINTS ONLY
Signed Mixed Media painting digitally printed on 300 gsm Laid paper.
Size: A4 + A3
Shipping Worldwide
Postage: Board backed envelope

001/365 DailyDrawings
#PROJECT365
#KUNSTBOEK365
#SHETHINKSINCOLORS
#SHETHINKSIN365DAYS

Aat Remkes
vrouwen pijn is dubbel pijn /
geen man die dat beseft /
trotse vrouw hoor je te zijn /
tot zijn vuist je treft /

Kunstenaar, illustrator en grafisch ontwerper Wendy bij de Ley
uit Zuid-Limburg exposeert van 11 augustus tot en met 13 oktober 2018 in Quartier Geleen.

Ze maakte gedurende een jaar elke dag een tekening of schilderij. Op dik papier, op bladzijden uit een boek, geplakt op een stuk karton, iedere dag een nieuw werk. Het resultaat van een jaar lang dagelijkse creativiteit is sinds 11 augustus te zien in Quartier Geleen. Als een tijdlijn geëxposeerd. Van dag 1 tot dag 365 loopt u langs een kleurrijke bende. Een jaar uit het leven van een kunstenaar, een jaar van Wendy.

Bij de Ley pakte zich samen met Aad Remkes. Remkes schrijft bij ieder werk uit Project 365 een kwatrijn passend bij de tekening. Tekeningen en kwatrijnen worden gebundeld in een mooi kunstboek.

Het is een expositie vol verrassingen en daar komen nog diverse leuke activiteiten bij. Meer daarover vindt u bijtijds op de Facebookpagina van Quartier Geleen.

Een van die activiteiten is de volgende: in de maand september wordt de expositie van Wendy bij de Ley voorzien van kunstwerkjes gemaakt van plastic en planten. Op initiatief van Bonne anten Kunstuitleen en Brightlands verzorgt vereniging Mondiaal Beleid gastlessen en workshops aan basisschoolleerlingen uit Geleen. Gastlessen over plastic soup worden gegeven in bij Bonnefanten Kunstuitleen in Geleen en de workshops vinden plaats in Quartier Geleen. De daaruit ontstane kunstwerken versieren de expositieruimte. Geleidelijk (be)groeit de expositie. Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, vind er een speciaal evenement plaats rondom de expositie en het plastic soup project. Meer informatie hierover volgt.

Quartier Geleen is gelegen aan de Markt 98 in Geleen. De expositie is te bezichtigen op donderdag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.

One thought on “Project365 PRINTS in my webshop

 1. Jan Zac

  Hello ,

  I saw your tweets and thought I will check your website. Have to say it looks very good!

  I have subscribed to your newsletter. 🙂

  Hope to hear from you soon.

  P.S.
  Maybe I will add link to your website on my website and you will add link to my website on your website? It will improve SEO of our websites, right? What do you think?

  Regards
  Jan Zac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X